Yaşam

19 Mayıs Kutlamalarında Buluşalım

Ulu önderin kurtuluş meşalesini yakmak için yola çıktığı İstanbul, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı hak ettiği biçimde, ilk günkü heyecanla kutlayacak. 19 Mayıs kutlamalarının adresi Maltepe Etkinlik Alanı olacak.

Kum, Skapova ve Sena Şener sahne alarak gençlerle birlikte en sevdikleri müziği söyleyecekler.

Kutlamalar Murda ve Hadise’nin konserleriyle devam edecek. 19 Mayıs’a Özel Showlar sergilenecek.

Bayram coşkusu 21-25 Mayıs ortasında Gençlik Konserleri ile devam edecek. Fatma Turgut, Melike Şahin, Madrigal ve daha birçok sanatçı İstanbullularla buluşacak. Müzik sesleri 6 gün boyunca İstanbul’dan yankılanacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Maltepe Etkinlik Alanı’nda düzenleyeceği etkinliklerle kutlayacak. Unutulmayacak ücretsiz konserler dizisi, İstanbulluları bayram coşkusunda buluşturacak. Kişiye özel İstanbulkart kullananlara tüm dini ve resmi bayramlarda olduğu gibi toplu ulaşım ücretsiz sağlanacak.

MALTEPE’DE YILDIZLAR GEÇİTİ

İstanbullular saat 14:00’ten itibaren Maltepe Etkinlik Alanı’na giriş yapabilecekler. DJ performansıyla başlayan cümbüş, ‘Everything Will Be Beautiful’ albümüyle müzik dünyasına adım atan Kum’la devam edecek. Genç dinleyicilerin çok sevdiği sanatçılar Skapova ve Sena Şener, sevdikleri şarkıları gençlerle birlikte seslendirecek. DJ Burak Yeter ile herkes müziğin ritmine katılacak. Türk indie alternatif rock grubu “Face to Face, We Talk” ile heyecan katlanacak. 19 Mayıs Şovu ile 19 Mayıs coşkusu doruklara çıkacak. Hadise, Yıldızlar Geçidi’ne sahne olacak konserlerde sahne alacak ve İstanbulluları bayram coşkusunda buluşturacak.

TATİL KEYFİ HIZI DURDURMAZ

Bayram coşkusu Gençlik Konserleri ile devam edecek. 21 Mayıs’ta Çakal & Reckol, 22 Mayıs’ta Kahraman Deniz ve Fatma Turgut, 23 Mayıs’ta Mert Demir ve Melike Şahin, 24 Mayıs’ta Madrigal, 25 Mayıs’ta Mavi ve Güneş İstanbul’a şölen getirmeye devam edecek.

19 Mayıs Programı

– Yıllık

– Ayar değişikliği

– Skapova

-Sena Şener

-DJ Burak Yeter

Murda

-Yüz Yüze Konuşuyoruz

-Etkinlik

21 Mayıs Programı

-Çakal & Reckol

22 Mayıs Programı

– Kahraman Deniz

-Fatma Turgut

23 Mayıs Programı

– Mert Demir

– Melike Şahin

24 Mayıs Programı

– Madrigal

25 Mayıs Programı

– Mavi

– Güneş

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu