Haber

Günlerdir tartışılıyor! “Annem karne için et yedi” videosunun ham versiyonu yayınlandı

Kasapta elinde mikrofonla “Annem karne için et aldı” diyen küçük bir çocuğun görüntüsü Türkiye gündemine adeta bomba gibi düştü.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TARTIŞMA YARATTI

Ekonomik tartışmayı ateşleyen görüntü sosyal medyayı adeta ikiye bölerken, bazı kullanıcılar ailenin durumunun iyi olduğunu ve röportajın maksatlı olduğunu iddia etti.

MUHABİRİN İŞİNE SON VERİLDİ

Tepkilerin ardından Habertürk yönetimi haberle ilgili soruşturma başlatırken, soruşturma sonucunda ham kayıtların incelendiği ve muhabirin ‘dikte ettirici ve yönlendirici ön hazırlık yaptığı’ iddiasıyla bu nedenle işine son verildiği açıklandı. çocukla nasıl konuşulacağı hakkında konuşma’.

KANAL YÖNETİMİ HAM GÖRÜNTÜYÜ PAYLAŞIN

Muhabirin incinmesine neden olan haberin faturası tepkilere neden olurken, kanal yönetimi görüntünün ham halini yayınladı.

“Bana bir şey der misin, annem karne hediyesi olarak bana et aldı”

Habertürk’ün paylaştığı videoda, muhabirin anneye “Bugün karne hediyesi olarak et yemeği var herhalde” dediği, annenin de “Evet” diyerek bunu onayladığı görülüyor. Görüntünün devamında muhabirin çocuğa “Bana bir şey diyebilir misin, annem karne hediyesi olarak bana et almış” dediği ve çocuğun bu sözleri kullandığı duyuluyor.

ofhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu