Haber

İmamoğlu: Tek duygum 14 Mayıs seçimini kazananlardan biri olmak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin, “Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın Akşener’in lokomotif olması gerektiği ve onlara nasıl katkı sağlayabileceğimiz inancıyla bir sonuca vardık. gerçek şekillendirme. Her şey çok güzel olacak” dedi. İmamoğlu, seçimlerle ilgili olarak, “Tek duygum 14 Mayıs’ta seçimi kazanacak kişilerden olmak. Bu sürecin en çalışkan askeri ben olacağım, göreceksiniz.”

İmamoğlu, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler ve Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığı hakkında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İmamoğlu, Cuma günü İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Salı günü ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hatay’da incelemelerde bulunacağını söyledi.

İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Sürecin olgunlaşmasında büyük katkıları olan Uygun Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Hatay ziyaretinde ağırlayacağız. 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Salı günü Hatay’da ağırlamayı planlıyoruz. .

Şimdi sahadan, ülkeden bahsedeceğiz. İstanbul büyük bir merkez. Bunu sahada paylaşacağız. Kılıçdaroğlu Bey’in başkan olması için hem ben hem de arkadaşım Mansur Yavaş Bey Altı Tablo sürecini başlattık. Kendisine ülkemiz ve milletimiz için hayırlı bir gelecek diliyorum.

Makam tasviri, bu tür işlemlerle ilgili herhangi bir duygum yok. Tek duygum 14 Mayıs seçimini kazananlardan biri olmak. Bu sürecin en çalışkan askeri ben olacağım, bunu göreceksiniz. Genel merkez, biz, başkan adayımız çalışıyoruz. Geleceği bunlar koordine olacak şekilde tasarlıyoruz.

Ne olursa olsun ayrılmadan bütünleşerek yola en doğru şekilde devam etme sorunu. Kılıçdaroğlu Bey ve Akşener Bey’in lokomotif olması gerektiğine inanarak onlara nasıl katkı sağlayabiliriz diye ortadaydık. Kusursuz bir oluşumdu. Her şey çok güzel olacak.” (HABER MERKEZİ)

haberkeciborlu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu