Haber

Jandarma personeli Kilis’te depremzedelerin yaralarını sarıyor

Kilis İl Jandarma Komutanlığı çalışanı, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden etkilenen Kilis’teki depremzedelere yardıma devam ediyor.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, depremlerin ardından bazı binaların hasar gördüğü ve can kaybının olduğu belirtildi.

İl Jandarma Komutanlığı komutasındaki tüm işçilerin araç ve gereçleriyle halkın yardımına koştuğunu vurgulayarak, yardım seferberliği başlattılar.

“Yaşanan deprem afetlerinin ardından Valilik ile koordineli olarak İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında depremden etkilenen yerleşim yerlerinde güvenlik önlemleri alınmış, vatandaşlarımıza sıcak yemek, geçici çadırlar dağıtılmıştır. barınak kuruldu, erzak dağıtıldı, battaniye ve giyecek dağıtıldı, depremzede ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza manevi destek verildi, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza berber hizmeti verildi, vatandaşlarımızla ilgili büyükbaş ve küçükbaş hayvanların sağlık taramaları yapıldı Komutanlığımızın emrinde veteriner hekimimiz tarafından şiddetli süreçte yanlarında olmuştur.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu