Haber

Karabağlar Belediyesi Mahalle Merkezi kursiyerleri için turlar devam ediyor

Karabağlar Belediyesi’nin ilçe merkezlerindeki kurslara katılarak hobileri ve meslekleri olan kadınlar sosyal aktivitelerle bir yılın yorgunluğunu atıyor. Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yaz aylarının gelmesiyle birlikte kadınları Tire’de ağırladı. Belediyeye bağlı 14 ilçe merkezindeki kurslardan yararlanan bayanlar, Tire’de gruplar halinde kahvaltı yapma imkanı da buldu. Kadınlar kahvaltının ardından ilçe merkezine giderek alışverişlerini yaptı ve bölgenin tarihi doğal güzelliklerini keşfetti.

İlçe merkezindeki kursiyerler için 12 Haziran – 22 Haziran tarihleri ​​arasında Selçuk-Pamucak deniz gezileri düzenlenecek.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 4 mahalleye hizmet verecek olan Çalıkuşu Mahalle Merkezi’nin yakında hizmete açılacağını hatırlatarak, “Göreve geldiğimizde 4 olan mahalle merkezi sayısı Çalıkuşu ile birlikte 18’e çıkacak. Hedefimiz 58 mahallemizin tamamına bu merkezleri ulaştırmak. Çünkü kadınlarımız bu merkezleri yoğun bir şekilde kullanmakta ve sosyal hayata katılma imkanı bulmaktadır. Düzenlediğimiz bu tür etkinliklerle koca bir yılın yorgunluğunu üzerimizden atıyoruz. Bu anlayışla onlar için çalışmaya devam edeceğiz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

dodurgahaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu