Haber

Kırklareli’de kadını bıçaklayarak öldüren sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

Kırklareli’de evine gittiği kadını bıçakla öldürdükten sonra bir gün polise teslim olarak suçunu itiraf eden sanık hakkında, ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

Selvi G.’yi öldürdüğü gerekçesiyle Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklanan sanık MB hakkında iddianame hazırlandı.

İddianamede, MG’nin Kırklareli’de cinayeti işledikten sonra Tekirdağ’a kaçtığı, bir gün sonra karakola giderek suçunu itiraf ettiği belirtildi.

Mağdurun otopsi raporunun da yer aldığı iddianamede, rapora göre mağdurun 13 farklı yerinden bıçaklandığı, iç organ yaralanmaları, iç kanama ve büyük damar kesikleri nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.

MB’ye “kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesini isteyen iddianame, Kırklareli 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Sanığın duruşmasına şubat ayında başlanacak.

Etkinlik

21 Eylül 2023’te Kırklareli Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evine gelen Selvi G. ile MB arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine MB, Selvi G.’yi bıçakla yaralayarak kaçtı. Olaydan bir gün sonra Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde polis merkezine giden ve işlediği cinayeti itiraf eden şüpheli, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Şüphelinin itirafı üzerine evde inceleme yapan ekipler, Selvi G.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen MB, nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

haber-taskopru.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu