Yaşam

Meral Akşaner’in ayrılma kararına Ahmet Davutoğlu’ndan yanıt

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklamalarıyla 6’lı tablo sarsılmış Akşener kameraların karşısına geçerek Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını reddettiklerini belirtti. Adaylık için Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı göreve davet eden Akşener’in sözleri muhalefet cephesini karıştırdı.

Davutoğlu’ndan Akşener’e yanıt

Milli İttifak ortaklarından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin sosyal medya hesabından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklamalarına yanıt verdi. Davutoğlu, yaptığı yazılı açıklamada,

Bizler için Gelecek Partisi olarak Millet İttifakı bir kişinin başkanlığı, bir partinin iktidarı ya da partiler koalisyonu değil, gücünü derin milli vicdandan, iki asırlık siyasi tarih ve tecrübeden alan toplumsal bir projedir.

ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu,

İktidarın kutuplaştırma stratejisine meydan okuyan ve milletimiz için büyük umut kaynağı olan bu toplumsal barış projesinin başarısı her türlü siyasi hesapların üzerindedir.

açıklamasına devam etti.

“Kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz”

Ahmet Davutoğlu açıklamasını şu sözlerle noktaladı:

Gelecek Partisi’nin bu kararlılıkla bugüne kadar attığı imzaların arkasında durarak yoluna devam edeceğinin altını çiziyor, bu güçlü süreçte omuz omuza çalışan herkesi sağduyulu hareket etmeye davet ediyorum. Milletimiz büyük bir felaketle karşı karşıya kalırken, tarihi sorumluluğumuzun gereği olarak siyasi hiçbir çıkar amacı gütmeden yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu