Haber

OnlyFans İçerik Üreticileri İstiklal Caddesi’nde Gözaltına Alındı

Geçtiğimiz günlerde OnlyFans içerik üreticileri, İstanbul’un en işlek caddelerinden biri olan İstiklal Caddesi’nde dolar saçtıkları anları sosyal medyada paylaştı. Sosyal medyada iz bırakan bu sahneler büyük tepki topladı. Bugün, bu OnlyFans içerik oluşturucuları polis tarafından gözaltına alındı.

OnlyFans içerik oluşturucuları, “Fergio” adlı grubun bir üyesidir!

Geçtiğimiz günlerde İstiklal Caddesi’nde bir grup sosyal medya için görüntü çekmeye çalıştı. Video çekimi sırasında 1 dolarlık banknotları dağıttı ve izdiham anlarını kaydetti. Daha sonra bu grubun OnlyFans içerik üreticileri olduğu ortaya çıktı.

Bu görüntülerin yayılmasıyla birlikte İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkilileri çalışma başlattı. Çalışmalar sonucunda polis ekipleri OnlyFans içerik üreticilerine operasyon düzenledi. İddialara göre bu operasyonda 13 şüpheli gözaltına alındı.

Yalnızca hayranlar TV’nizi de umursamıyor: Apple, VPN kuruluşunu duyurdu!

Ayrıca operasyonda kıyafet, dolar ve maske ele geçirildi. Bulunan dolarların üzerinde “Geçersiz” ibarelerinin olduğu ortaya çıktı. Paylaşılan bilgilere göre, söz konusu zanlılar “Fergio” isimli bir grubun üyeleri.

Grubun sosyal medya platformunda yaptığı paylaşımlarda her üyenin takma ad olarak Lizbon, İstanbul ve Tokyo gibi şehirlerin isimlerini taşıdığı görülüyor. 13 kişiden biri “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçundan serbest bırakılırken, 12 kişinin işlemleri devam ediyor. Tüm bunların sonucunda sosyal medya ikiye ayrıldı.

Kimileri tutukluluğun gereksiz olduğunu söylerken, kimisi de olması gerekenin bu olduğunu ifade etti. Sosyal medyadan yansıyanlardan bazıları şöyle:

Tutukluluk biraz hafif oldu kim ne kadar dolar attıysa bence kalsın https://t.co/4qnfDumWP6

— Tendu (@tendunekros) 10 Ağustos 2023

Haksız bir gözaltıydı. TCK’ya göre suçlayabilecekleri hiçbir şey yok.

— Emre Kocakurt (@emrekocakurtt) 10 Ağustos 2023

Sadece fanlar sapıklar yere 1 dolar atarak halkımıza hakaret ediyorlar.

— okancen (@okancen) 8 Ağustos 2023

Peki, OnlyFans dolar olayı hakkında ne düşünüyorsun? Görüşlerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu