Haber

RAMS Başkanı Göksel Gümüşdağ, İsrailli futbolcu Eden Karzev’in özür dilediğini duyurdu

RAMS Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, sosyal medyadaki paylaşımı nedeniyle hakkında soruşturma başlattıkları İsrailli futbolcu Eden Karzev’in özür dilediğini söyledi.

Göksel Gümüşdağ, Todini İnşaat ile göğüs sponsorluğu imza töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Gümüşdağ, hakkında soruşturma başlattıkları Eden Karzev hakkında şöyle konuştu:

“Karzev bizim oyuncumuz ama sosyal medyada bir paylaşım yaptı. Bunu fark eden idari menajerimiz Murat Yaman kendisini arayıp disiplin soruşturması açtığımızı belirtti, ben de talimat verdim. Karzev’den kendisini savunmasını istedik. savunmasında, “Ben savaşla değil barışla ilgili bir açıklama yaptım. Bunu kullanmak istedim, yanlış anlaşıldım, ben savaş isteyen biri değilim, barış istiyorum” dedi. ” deyip özür diledi ve paylaşımı hızla kaldırdı. Ancak biz ve ülkemiz bu konuda çok hassasız, bu kabul edilebilir bir durum değil. Bu durumu kendisine anlattık. Savunmasını değerlendirip karar vereceğiz. Dün de karakolda ve savcılıkta ifade verdi. Tıpkı orada da bu kelimeleri kullandığı gibi.”

“En az iki oyuncu daha alacağız”

Transfer çalışmalarına ilişkin Göksel Gümüşdağ, “Ara transferlerde dikkatli olmamız gerekiyor. Transfer ettiğimiz tek oyuncu var o da Josef de Souza. Kendisi çok değerli ve önemli bir oyuncu. İhtiyacımız olan bir pozisyondu. Bundan sonra en az iki oyuncu daha alacağız, teknik direktörle birlikte.” “Yapacağımız toplantı sonrasında gerekirse gönderilecek oyuncular olabilir. Şu anda teknik direktörümüzün 3-4 oyuncuyla ilgili raporu var. Biz de o rapor doğrultusunda karar vereceğiz.” dedi.

Başkan Gümüşdağ, “Galatasaray’ın Başakşehir’de kiralık olarak forma giyen Dubois’i geri çağırdığı iddia ediliyor. Galatasaray’ın bir talebi var mıydı?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Dubois takımımıza çok iyi adapte olmuş bir oyuncu, artık bizim oyuncumuz. Sezon sonuna kadar bizimle kiralık olarak sözleşme imzaladı. Biz oyuncudan memnunuz, oyuncu da burada mutlu.” Bir gelişme olursa değerlendiririz ama şu anda böyle bir gelişme yok, “Çok mutluyuz, ihtiyaç içinde olduğumuzu da söyleyeyim.” yanıtını verdi.

Göksel Gümüşdağ, dün yapılan Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında gündemdeki konuların değerlendirildiğini belirterek, “Passolig, e-bilet, yayın ihalesi yakın zamanda yapılacak. Kulüplerin ihtiyaçları sonsuz, biz tüm liderler olarak, Bu konuda neleri geliştirebiliriz konusunda genel bir değerlendirme yaptık.Yabancı meselesiyle ilgili kulüplerin genel kanaati “Bu bir uygulamadır. İnşallah bundan sonra da tüm arkadaşlarımız hem e-bilet hem de yayın ihalelerinde Türk futbolunun gelirinin artması için gayret gösterecekler.”

sarigolhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu