Yaşam

Robert Downey Jr. Yeniden Demir Adam Rolüne Dönmeye Hazırlanıyor

Marvel evreninin karizmatik dehası Tony Stark geri dönüyor. Disney+ platformunda yayınlanacak yeni dizide Robert Downey Jr.’ı tekrar Iron Man rolünde izleyeceğimiz haberi hayranlarını heyecanlandırdı. Detaylar içeriktedir. ?

Kaynak: bir

Avengers: Endgame’de tanık olduğumuz Iron Man ve Kaptan Amerika’nın unutulmaz vedasının ardından Marvel Sinematik Evreni, Üçüncü Aşamayı “Spider-Man: Far From Home” filmiyle sonlandırarak yeni bir döneme merhaba dedi.

Bu yeni dönem, Robert Downey Jr.’ın hayranlarının onu tekrar Iron Man olarak göreceği yönündeki umutlarla doluydu ancak bu, “Far From Home”da gerçekleşmedi.

Ayrıca Disney ile Sony arasındaki anlaşmazlık nedeniyle Örümcek Adam’ın bu evrende belki de son kez ortaya çıkışı oldu.

Marvel dünyasına dair heyecan verici bir söylenti ise Downey Jr.’ın Disney+’ta yayınlanacak yeni bir diziyle Marvel evrenine döneceği yönünde.

We Got This Covered dergisinin haberine göre çizgi romanlardan ilham alan ve Tony Stark’ın mirasını sürdüren genç dahi Ironheart’ı konu alan bir proje geliştiriliyor.

Downey Jr.’ın, Paul Bettany’nin JARVIS karakteri gibi bir yapay zekayı seslendirerek diziye katkıda bulunması bekleniyor.

Çizgi romanlarda Riri Williams olarak tanıdığımız Ironheart karakteri, Stark’ın komadayken yarattığı yapay zeka tarafından eğitilmiş bir dahidir.

Downey Jr.’ın daha önce Ironheart dizisi fikrinden yola çıktığını söylemesi, projede seslendirme rolüyle yer alabileceği beklentilerini güçlendiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu