Haber

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, TOBB Yönetim Kurulu’na seçilen Yorgancılar ve Kestelli’yi tebrik etti.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 79’uncu Genel Kurulu’nda Birlik Yönetim Kurulu’na seçilen Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Nadir Yorgancılar ve İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli’yi tebrik etti (TOBB).

Aslanoğlu yayınladığı mesajda, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’e TOBB yönetim kurulunda bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Aslanoğlu yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi;

TOBB Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanımız Sayın Ender Yorgancılar’ı ve İzmir’e 1.Bölge olmanın ayrıcalığını ve onurunu yaşatan İzmir Ticaret Borsası Başkanımız Sayın Işınsu Kestelli’yi kutluyorum. 79 yıllık tarihinde TOBB Yönetim Kurulu’na seçilen ilk kadın temsilci olarak görevinizde başarılar dilerim. . Yeni dönemde yoğunluğundan ve kendi isteğinden dolayı görev almayan İzmir Ticaret Odası Yürütme Konseyi Liderimiz Sayın Mahmut Özgener’e TOBB’da bulunduğu süre boyunca yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. İdare, İzmir adına.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu