Haber

Arda Turan: “İnşallah Bodrum’da şampiyon olup finalde kalmak istiyoruz”

– Arda Turan: “İnşallah Bodrum’da şampiyon olup finalde kalmak istiyoruz”

İSTANBUL – Eyüp sporTeknik Müdür Arda Turan, Bodrumspor’un galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Bodrum’da galip gelip finalde kalmak istiyoruz.”

Spor Toto 1. Lig Play-Off 2. Varyete ilk maçında Eyüpspor, sahasında mücadele ettiği Bodrumspor’u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından basına açıklamalarda bulunan Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, “Bodrum’da bu sıcakta 1-0 büyük bir avantaj değil. Seyirci önünde müthiş bir mücadele ortaya koydular. Maalesef yaş ortalamamız düşük. Buna rağmen bugün iyi mücadele ettiler.Bugün rotasyon yaptık.Aslında rotasyon yapmadık takım olarak oynamaya çalışıyoruz.Onlar da iyi oynadılar.Bugün yine bir aile olduğumuzu düşünüyorum.Bugün çok büyük bir maç. Eyüpspor için bir gün. Önemli bir gündü. İnşallah Bodrum’da kazanıp finalde kalmak istiyoruz. Bizim de isteğimiz bu” diye konuştu.

“Bize hayat verdiğiniz için çok teşekkür ederiz”

Spor Toto Süper Lig’de şampiyon olan Galatasaray’ı tebrik eden Turan, “Liderden önce Dursun’la, Erden’den önce abim Okan kardeşimle tüm ekibi tebrik ediyorum. Galatasaray benim evim, yuvam, kalbimin gerçek sahibi. O yüzden dün gece çok mutlu oldum çok teşekkür ederim inşallah en büyük hedefimiz lige çıkmak ama gün be gün gidiyoruz ne yazık ki bu sıcakta saat 16.00’da Bodrum’da çok değerli bir sınavımız var. .Önce dinlenmek en güzel üsler üzerinde hazırlanıp Bodrumspor’u elemek istiyoruz İsmet abi ben değerli bir büyüğüm çok değerli abilerim var çok iyi futbol oynuyorlar çok iyi mücadele ediyorlar güzel maç olur .Umarım ülke futbolu adına herkese güzel bir kulvar izletebiliriz” dedi.

“Gelen herkes bizim şeref ve şeref konuğumuzdur”

Taraftarla ilgili konuşan Arda Turan, “Desteklerin önce bana değil, oyuncularımın Sakarya’da sergilediği harika maça verildiğini düşünüyorum. O zaman sevgili liderimiz Murat Özkaya, Galatasaray ve ülke için çok değerli bir isim. kardeşim Fatih Kulaksız.Biz de burada değerli bir sporcuyuz.Eyüp Sultan ailesine,Bodrumspor ailesine hep birlikte güzel bir maç izlemeye gelirler diye düşünüyorum.Gelen herkes bizim fazilet ve şeref konuğumuzdur.Bizler çok memnun oldum. Türk futbolu için çok güzel şeyler oluyor. Bodrum’da da keyifli bir atmosferde inşallah, keyifli bir maç izlemek istiyoruz” diye konuştu.

kinikhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu