Yaşam

İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi nerede ve hangi gün yayınlanıyor?

Inci Boncuk hangi kanal? sorusu İnci Taneleri dizisinin başlamasının ardından izleyiciler tarafından gündeme getirildi. Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri fragmanıyla büyük ilgi uyandırdı. Fragmanda Hazar Ergüçlü’nün sergilediği pavyon dansı sosyal medyada günlerce konuşuldu. Peki İnciler hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi nerede ve hangi gün yayınlanıyor?

İNCİ İNCİLER HANGİ KANALDA?

İnci Taneleri dizisi her çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanıyor. İlk bölümüyle ekranlara gelecek olan dizinin ilk bölümü 24 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de Kanal D’de izleyiciyle buluştu. Yıllar sonra başrolünü üstlendiği ekranlarda gündem yaratmaya devam ediyor.

İNCİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

İnci Taneleri’nin oyuncuları arasında Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, İtimat Kıraç, Yasemin Baştan, Mustafa Yıldıran, Orkuncan İzan, Mücahit Koçak, İdeal Hilal Çiftçi yer alıyor.

İNCİ İNCİLERDE SORUN NEDİR?

Eşi ve iki çocuğuyla keyifli bir hayat süren Azem, öğrencileri tarafından sevilen bir edebiyat öğretmenidir ancak hayatı bir gecede tamamen değişir. Yıllarını dört duvar arasında geçiren Azem’in hapisten çıktığında tek amacı vardır. Çocuklarını bulabilmek ve onlarla yeniden masaya oturabilmek. Ancak Azem’in unuttuğu bir şey vardır. Zaman; Azem’in çocukları için de bir o kadar zordu, şimdi onlar da zamanın pınarlarından geçip farklı hayatlar kurmuşlar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu