Haber

Küçükçekmece Belediyesi Masalİstanbul Hatay’da çocuklarla buluştu

Küçükçekmece Belediyesitarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen uluslararası masal festivali ‘Tale İstanbul’ Küçükçekmece‘de ve ardından Hatay’da çocuklarla buluştu.

4. Fairy TaleIstanbul kapsamında beş gün boyunca masal anlatıcıları, masal bisikleti ve masal kamyonu, Küçükçekmeceİstanbul’un 9 farklı noktasında masal severlerle buluşan Hataylı çocuklar, 12-13 Haziran tarihlerinde masalların büyülü dünyasına yolculuk yaptı. Küçükçekmece Belediyesimasal tırıyla Hatay’daki depremden etkilenen çocuklarla buluşmaya geldi. Küçükçekmece Belediyesi‘ın masalcıları Hatay’ın Serinyol, Yeniçağ ve Aknehir mahallelerinde çocuklara masal anlattı.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat depremlerinin ardından Küçükçekmece

“Depremin olduğu ilk günden beri belediye olarak Hatay’dayız. Önce arama kurtarma ekiplerimiz Hatay’a ulaşarak enkaz altında kalan vatandaşlarımıza nefes verdiler. Ardından Küçükçekmeceli’mizin de desteğiyle. komşular ‘Dayanışma hayatı yaşatır’ diyerek Hatay’a hem giyecek hem de gıda desteği sağladılar.Aylardır buradayız.Burada aşevimiz var ve günde iki kez sıcak yemek desteği veriyoruz.Artık Peri Masalı’nı taşımaya karar verdik. Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz İstanbul’dan Hatay’a.Bu kararı aldığımız doğrudur.Burada çocukların yüzlerindeki gülümsemeyi görmek,mutlu olduklarını görmek beni çok mutlu etti. eğlendiklerini gör.”

Kaynak: ANKA / Kültür Sanat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu